Wie ben ik

Wie ben ik?

Mijn naam is Karin van Doorn. Na ruim 20 jaar in de logopedie gewerkt te hebben, maakte ik in 2013 de overstap naar de wereld van het hoogbegaafde kind. Ik houd van kinderen, heb snel een klik en vind het heerlijk om aan te sluiten bij de aard van het kind. Om vervolgens samen te werken aan een doel waar het kind naar toe kan groeien.

Talentbegeleider op basisschool

Als ouder en als leerkracht heb ik ervaring in de begeleiding en opvoeding van talentvolle kinderen. Na het voltooien van de opleiding tot Talentbegeleider ben ik binnen het basisonderwijs gaan werken met groepen kinderen die heel makkelijk leren. Van kleuters tot  kinderen van groep 8. Niets maakt me dat zo blij als wanneer ik zie dat de kinderen hun hersenen lekker laten kraken. Niet opgeven, maar doorzetten. Net zolang tot ze in een flow komen.

In 2022 heb ik me universitair geschoold binnen de hoogbegaafdheid en heb ik het RITHA Practitioner diploma behaald. Hiermee hoop ik een rolmodel te zijn in ‘een leven lang leren’ en het plezier dat het kan brengen.

Afbeeldingsresultaat voor logo krhb   RITHA Partnerpagina | Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Karin van Doorn