Wie ben ik

Wie ben ik?

Mijn naam is Karin van Doorn. De afgelopen 20 jaar heb ik met veel plezier gewerkt als logopedist. Daardoor heb ik veel kennis van de ontwikkeling van het kind, makkelijk en moeilijk lerend. Met veel liefde voor het vak en de cliënten heb ik me ontwikkeld tot een therapeut èn coach met brede interesses. Ik houd van kinderen en vind het heerlijk om aan te sluiten bij de aard van het kind. Om vervolgens samen te werken aan een doel waar het kind naar toe kan groeien.

 

Talentbegeleider op basisschool

Als ouder en als leerkracht heb ik ervaring in de begeleiding en opvoeding van talentvolle kinderen. Na het voltooien van de opleiding tot Talentbegeleider ben ik binnen het basisonderwijs gaan werken met groepen kinderen die heel makkelijk leren. Van kleuters tot  kinderen van groep 8. Niets maakt me dat zo blij als wanneer ik zie dat de kinderen hun hersenen lekker laten kraken. Niet opgeven, maar doorzetten.     Net zolang tot ze in een flow komen.

 

Afbeeldingsresultaat voor logo krhb

Karin van Doorn